Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Рівненщині рятували водія, який застряг у «BMW» (фото)

Волинь-нова

На Рівненщині рятували водія, який застряг у «BMW» (фото)

Ситуація (хай і навчальна) ускладнювалася розливом пального внаслідок ДТП

Сьогодні, 21 квітня, на пункт зв’язку 14-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої автомобіль викинуло на узбіччя, в автомобілі затисло водія, якому необхідна допомога, відбувся розлив пального на проїжджу частину, існує загроза вибуху. Все це умовна ввідна, яка надійшла з метою злагодженого відпрацювання служб району на випадок ДТП.



Після успішного звільнення водія із автомобіля, потерпілий був переданий працівникам швидкої медичної допомоги.



До вказаного місця ДТП був направлений черговий караул підрозділу. По прибуттю до місця події, рятувальники приступили до ліквідації наслідків аварії. Було проведено огородження місця ДТП, розгорнуто робочу лінію для змиву пального та, при спалахуванні автомобіля, вчасної ліквідації загоряння. Паралельно проводились роботи з деблокування водія. Після успішного звільнення водія із автомобіля, потерпілий був переданий працівникам швидкої медичної допомоги.


По завершенню навчань було підведено підсумок, на якому начальник Дубровицького районного сектору ГУ ДСНС України майор служби цивільного захисту Ігор Гайдиш зазначив, що дані навчання актуальні напередодні проведення в Україні пісенного конкурсу Євробачення, яке відбудеться в травні місяці, адже територією району проходить міжнародна траса Городище-Рівне-Старокостянтинів, навчання були проведені на належному рівні. Всі служби спрацювали оперативно та прибули вчасно.

Telegram Channel