Курси НБУ $ 39.30 € 42.31

Меркель не увійшла в топ-100 найвпливовіших осіб в політиці!

Канцлер Німеччини Ангела Меркель, яку американський журнал «Time» протягом останніх трьох років вносив у список впливових осіб у політиці, цього року не увійшла в топ-100

Про це повідомляє «НВ» з посиланням на німецьке видання «Die Welt». «Die Welt» згадує, що в листопаді минулого року після перемоги Дональда Трампа на виборах, «Time» висловлював надію, що саме Меркель «стане лідером вільного світу».



Мабуть, канцлер Німеччини тепер втратила свої чари над американським журналом



«Але, мабуть, канцлер Німеччини тепер втратила свої чари над американським журналом: Меркель не з'явилася в списку 100 найвпливовіших людей у світі. Замість цього, ми знаходимо кілька людей з вельми сумнівною поведінкою останнім часом», - повідомляє видання з натяком на президента Філіппін, лідера КНДР і президента Туреччини.


У список «Time» потрапили президент США Дональд Трамп, глава Пентагону Джеймс Меттіс, засновник «Wikileaks» Джуліан Ассанж, Папа Франциск, президент Туреччини Тайіп Ердоган, лідер КНДР Кім Чен Ин, прем'єр Британії Тереза Мей, президент РФ Володимир Путін, президент Китаю Сі Цзіньпін та інші.

Telegram Channel