Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

7 порад, як стати впевненішим у собі

Упевненість у собі, у власному тілі, розумі та душі дає людині здатність здійснювати мрії, створюючи для себе таке життя, в якому вона почуватиметься добре

Як стати впевненішим у собі, поради наводить The Huffington Post, пише"УП. Життя".




  1. 1. Навчіться дослухатися до внутрішнього голосу

  2. Внутрішній голос - це голос інстинктів та інтуїції, що завжди веде вас. Потрібно навчитися створювати тишу в своїй голові, щоби його можна було почути.


Цей голос завжди позитивний, бо йому відомий ваш справжній потенціал і те, на що ви здатні. Саме ним, а не полохливими думками, що сіють у вас страх і невпевненість, треба керуватися під час прийняття важливих рішень.



Неодноразово доведено, що віра у себе та візуалізація того, як ви досягаєте своїх цілей, збільшує шанси на успіх.



2. Пробуйте нове


Коли ви опановуєте якесь нове вміння, то впевненість у ньому приходить не одразу. З іншого боку, якщо ви триматиметеся лише за те, що добре вмієте, це вас обмежуватиме. Не бійтеся кидати собі нові виклики та навчатися нових речей.


Упевненість народжується не з досконалого результату, а з того, що ви пробуєте щось робити та готові прийняти те, що з того вийде.


3. Не бійтеся схибити


Поразка – це не погано. Це вказівка, що треба спробувати ще, але по-іншому. Поразка – це частина процесу, і не треба через неї картатися. Сприймайте поразки як нагоду винести урок, адже їх не уникнути на дорозі до успіху.


4. Навчайтеся упевнених поз


Те, як ви володієте своїм тілом та як тримаєте себе, багато каже оточуючим про вашу впевненість, але також дуже впливає на те, як ви почуваєтеся. Станьте рівно, тримаючи руки на стегнах, і відчуєте прилив упевненості та оптимізму. Практикуйте таку позу по кілька хвилин щодня.


5. Пишайтеся своїми досягненнями


Упевнені в собі люди пишаються власними звершеннями та успіхами, хай якими дрібними вони не були б. Досягнувши мети, дозвольте собі порадіти цьому. Чим більше ви підтримуватимете себе, чим більше будете самому собі адвокатом, тим упевненішими будете.


6. Вірте в себе


"Коли ви думаєте, що можете щось, або думаєте, що не можете – в обох випадках ви праві", - сказав свого часу Генрі Форд.


Людині, котра вірить у себе, набагато простіше досягати того, чого вона хоче. Неодноразово доведено, що віра у себе та візуалізація того, як ви досягаєте своїх цілей, збільшує шанси на успіх.


7. Не змагайтеся з іншими


Упевнені в собі люди знають, що не існує такої речі як змагання з іншими. Набагато правильніше йти до власних цілей та працювати на свій особистий розвиток, ніж старатися довести, що ви – кращі за когось. Змагання – ілюзія, адже кожен у житті може здобути те, що потрібно саме йому. Єдині обмеження – це ті, які кожен встановлює для себе сам.
 

Telegram Channel