Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
«Верес» у меншості зумів вирвати перемогу. Дивимось, як це було (Відео)

Волинь-нова

«Верес» у меншості зумів вирвати перемогу. Дивимось, як це було (Відео)

Учора підопічні Володимира Мазяра проявили бійцівський характер, адже боролись до останньої секунди

Петро ПАС


Перша ліга. 26-ий тур. «Інгулець» (Петрове) – «Верес» (Рівне) – 1:2 (0:1 – Дмитро Козьбан, 15 хв.; 1:1 – Олександр Медведєв, 27; 1:2 – Сергій Борзенько, 90+1).


Уже на 15-ій хвилині екс-гравець луцької «Волині» Дмитро Козьбан замкнув на дальній стійці простріл Володимира Волошиновича і вивів рівнян уперед.


Проте хлопцы з Кіровоградщини доволі швидко відігрались – у доволі суперечливому епізоді, коли голкіперу «Вереса» Олександру Ільющенкову не дали «дійти» до м’яча – арбітр порушення не побачив, а Олександр Медведєв не схибив у порожні ворота.



Навіть у меншості команда показала, що має характер. Тому хочу подякувати хлопцям за цю перемогу.



За тим на 36-ій хвилині за другу жовту картку вилучили з поля рывнянина Бориса Орловського… Проте «Верес» і в меншості не покидав думки здобути три очки. І мав для цього кілька нагод, але перемогу виборов, як у захопливому американському трилері: на останніх секундах гри Сергій Борзенько замкнув передачу з кутового. 1:2!


– Навіть у меншості команда показала, що має характер. Тому хочу подякувати хлопцям за цю перемогу. Її ми хочемо присвятити нашому спортивному директору Олексію Боровікову, який дуже багато робить для того, щоб покращити життєдіяльність клубу, – заявив після фінального свистка наставник рівнян Володимир Мазяр.


Дивимось найцікавіші фрагменти матчу – https://www.youtube.com/watch?v=pxkO1puZRG0 :



Після цієї вікторії «Верес» залишився на 3-му місці, адже поступається 1 очком чернігівській «Десні», яка вдома перемогла краматорський «Авангард» 2:0.


Успіх відсвяткував і лідер чемпіонату – маріупольський «Іллічівець», який переграв «Нафтовик-Укрнафту» з Охтирки – 1:0 і має в своєму активі вже 64 бали – https://www.ua-football.com/ua/ukrainian/first/standing .


Відео і фото – прес-служба НК «Верес».

Telegram Channel