Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Застілля між пенсіонерами закінчилося ножем у грудях

Волинь-нова

Застілля між пенсіонерами закінчилося ножем у грудях

У Сарненській центральній районній лікарні нині перебуває 63-річний житель селища Степань. Учора, 23 квітня, під час розпивання спиртних напоїв йому наніс удар ножем 61-річний житель сусіднього села

Погостювати у знайомих у селі Калинівка вирушив 63-річний житель Степані. Оковита привела до будинку 61-річного місцевого жителя, де разом із двома товаришами та знайомою продовжили великоднє святкування. Коли горілка затьмарила розум, між чоловіками розгорілася суперечка, крапку в якій поставив кухонний ніж.



Із проникаючим ножовим пораненням грудної клітки, ушкодженням легені та пневмотораксом його госпіталізували у хірургічне відділення Сарненської центральної районної лікарні.



Господар схопив його зі столу та ударив ним гостя у груди.


Потерпілому одразу викликали на допомогу медиків. Із проникаючим ножовим пораненням грудної клітки, ушкодженням легені та пневмотораксом його госпіталізували у хірургічне відділення Сарненської центральної районної лікарні.
За фактом замаху на умисне вбивство розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у скоєному злочині. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Підозрюваний уже потрапляв у поле зору правоохоронців як сімейний насильник. Чоловік — уродженець Рівного, але вже два роки проживає у селі Калинівка у будинку своєї тещі, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Telegram Channel