Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ЛИСТ З ІНТЕРНЕТУ: НАМ ТРЕБА РАЗОМ БЕРЕГТИ ПРИРОДУ

Доброго дня, шанована мною редакціє газети “Волинь”! З моменту появи сайту вашої газети в Інтернеті завжди читаю її з великою увагою...

Доброго дня, шанована мною редакціє газети “Волинь”!
З моменту появи сайту вашої газети в Інтернеті завжди читаю її з великою увагою.

Я, Шукалович Іван Михайлович, уродженець села Проходи Любешівського району, живу зараз і працюю у Польщі (докторант Інституту інженерії довколишнього середовища Люблінської політехніки). У своїй науковій діяльності займаюсь проблемами Західного Полісся (регіональний ландшафтний парк Прип’ять—Стохід, міжнародний резерват біосфери — Західне Полісся). Беру участь у міжнародних конференціях з проблем Полісся, є автором наукових публікацій російською, польською, англійською мовами з природоохоронних проблем. З великим болем читаю матеріали на екологічну тематику у вашій газеті.
Неконтрольована туристська пресія призведе до загибелі унікальних Шацьких озер. За нашими підрахунками, площа озера Світязь за останні 50 років зменшилась більш як на 60 гектарів. Меліорація на Прип’яті знищила цінні торфово-болотні екосистеми європейського значення, які вважались еталонними для низинних рік Європи. Я підтримую принципову позицію газети щодо захисту довколишнього середовища і вирішення екологічних проблем.
Telegram Channel