Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Нововолинські баскетболісти показали клас

Вони вибороли першість у фінальному етапі Чемпіонату України

У   Нововолинську завершився фінальний етап Чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед учнів загальноосвітніх шкіл. У змаганнях взяли участь переможці І етапу «Шкільної баскетбольної ліги України 3х3»  – 20 команд з міст та районів області, йдеться на сайті Нововолинської міськради.



У змаганнях взяли участь переможці І етапу «Шкільної баскетбольної ліги України 3х3» – 20 команд з міст та районів області.



Під час урочистого відкриття учасників і тренерів привітали начальник управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради Микола Остапюк, начальник обласного відділення КФВС МОН України Олександр Манахін, головний суддя змагань, член виконкому Федерації баскетболу Волині Ганна Макарчук, представники громадських молодіжних організацій.


За підсумками спортивної боротьби у першій віковій групі перемогу вибороли учні ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 м. Нововолинська. Друге і третє місця посіли команди ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Суходоли Володимир-Волинського району та ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Шклінь Горохівського району. Серед школярів другої вікової групи перемогу здобули учні ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 м. Нововолинська, друге і третє місця – за командами  ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Суходоли Володимир-Волинського району та НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 - гімназія» м. Любомля.

Telegram Channel