Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Любешівщині вшанували пам’ять Героя

Волинь-нова

На Любешівщині вшанували пам’ять Героя

Минулого понеділка голова райдержадміністрації Олег Кух та заступник голови районної ради Ольга Кух поклали квіти до могили загиблого учасника АТО, уродженця села Люб’язь – Романа Корця

Олена ВОЛИНЕЦЬ
За повідомленням сайту Любешівської райдержадміністрації, того дня йому виповнилося б 36 років. На покладанні була присутня мама Романа – Надія Юхимівна Корець, яка поділилася спогадами про сина. В свою чергу, голова райдержадміністрації подякував їй за те, що виховала сина-патріота, сина-героя, який став на захист Вітчизни. Посадовець запевнив, що і надалі буде підтримувати учасників АТО та їх сім’ї.



Указом Президента України у жовтні 2015 року нагороджений посмертно орденом «За мужність» III ступеня. У селі Люб’язь вулиця Першотравнева перейменована на вулицю Романа Корця.



Нагадаємо, що Роман Корець був мобілізований до Збройних сил України (703-й інженерний полк) 9 серпня 2014 року і призначений заступником командира військової частини із озброєння. Брав участь у виконанні завдань інженерного забезпечення на території Донецької та Луганської областей.
Загинув за 4 дні до демобілізації 14 липня 2015 року під час виконання робіт з фортифікаційного обладнання у районі міста Золоте. У нього залишились батьки, дружина та дві доньки. Похований боєць на кладовищі рідного села Люб’язь. Указом Президента України у жовтні 2015 року нагороджений посмертно орденом «За мужність» III ступеня. У селі Люб’язь вулиця Першотравнева перейменована на вулицю Романа Корця.

Telegram Channel