Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Так молодь Ратнівщини готується до служби в армії (ФОТО)

Волинь-нова

Так молодь Ратнівщини готується до служби в армії (ФОТО)

На базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» села Замшани Ратнівського району відбулась районна спартакіада серед допризовної молоді

Олена ВОЛИНЕЦЬ



Спартакіаду організували та провели відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації спільно з районним військовим комісаріатом і Ратнівською районною організацію ТСОУ.




Її мета — пропаганда здорового способу життя, підвищення престижу військової служби, почуття патріотизму, залучення молоді до систематичних занять військово-прикладними видами спорту, як однієї з форм підготовки молоді до служби в армії.
Спартакіаду організували та провели відділ освіти,  молоді та спорту райдержадміністрації спільно з районним військовим комісаріатом і Ратнівською районною організацію ТСОУ.
Юнаки змагались у таких видах: біг 100 м; метання гранати Ф-1 на дальність; стрільба з пневматичної гвинтівки; підтягування на перекладині, подолання смуги перешкод. За результатами змагань перше місце посіла команда Межиситівської, друге — Поступельської і третє — Заболоттівська школи.
Переможці нагороджені перехідним кубком та дипломами, призери у командному заліку та в кожному виді програми — дипломами.



Telegram Channel