Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Відходи ковельського ветсанзаводу повезли на Турійщину?

Відповідна інформація з’явилася в соцмережах

Так, депутат Володимир Красуля на свої сторінці у Фейсбуці зазначив: "На територію Турійського району звозять шкдливі відходи Ковельського ветсанзаводу. Три машини повезли в Задиби, чотири машини в сторону Клюська".



Надвечір тут з'явилися КамАЗи зі смердючим непотребом, який прибульці спробували вивантажити і захоронити на тутешніх полігонах для сміття.



Схожий допис з’явився і в Олександра Пирожика: "Ковельські відходи "засмерділи" на Турійщині. Тривожні сигнали почали надходити 27 квітня від мешканців Турійського району. Люди припускають, що на їхні землі вивозять і намагаються захоронитивідходи скандального "Ковельського ветсанзаводу". Після того, як цього не дозволила зробити обласній владі громада сусідньої Люблинецької ОТГ", - зазначає депутат.


"Такі факти зокрема були зафіксовані 27 квітня поблизу села Задиби Селецької сільради та села Радовичі неподалік райцентру Турійськ. Як стверджують місцеві мешканці, надвечір тут з'явилися КамАЗи зі смердючим непотребом, який прибульці спробували вивантажити і захоронити на тутешніх полігонах для сміття. Такі дії непроханих гостей викликали обурення місцевих мешканців, село Задиби збунтувалось, люди стали перед КамАЗами і не дали прибульцям завершити задумане. Утім, від своєї затії вони, схоже, не відмовились, поїхали об'їзними шляхами і вдруге були помічені вже на території Радовичівської сільради..." - йдеться у повідомленні.


Скільки ковельських відходів вдалося вивезти і під покровом ночі захоронити на території Турійщини, наразі невідомо. За неперевіреною інформацією, йдеться про 4-6 вантажівок. 

Telegram Channel