Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Весняно-польові роботи у сільгосппідприємствах Ратнівського району завершуються

Відбулася нарада за підсумками роботи в галузі агропромислового комплексу за І квартал року за участю керівників сільгосппідприємств. Провів її начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Павло Ковч

Валентина БОРЗОВЕЦЬ


 На нараді йшлося про утримання в належному стані меліоративних систем, про розрахунки за електроенергію і укладання  договорів на її постачання сільгосппідприємствами, про ідентифікацію та реєстрацію великої рогатої худоби та послуги, які надає ветеринарна служба,  про підсумки роботи в галузі тваринництва за три місяці року та літньо-табірне утримання великої рогатої худоби.



Посіяно 999 гектарів озимих культур



Підсумовуючи, Павло Ковч зазначив, що вже  завершуються у сільгосппідприємствах весняно-польові роботи. Посіяно 999 гектарів озимих культур,  в тому числі  721 гектар — на зерно та 278 гектарів — на зелений корм. Ярі зернові ростимуть на площі понад 800 гектарів, з яких понад 700 гектарів вівса, 60 — кукурудзи на зерно та 5 гектарів пшениці, решта — зернобобові. Крім того, у СТОВ «Ратнівський аграрій» посіяно 28 гектарів гороху, 36 — олійної редьки, на часі посів соняшника на площі 221гектар.

Telegram Channel