Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку «Волинь» на останніх хвилинах поступилася «Дніпру» (відео)

Волинь-нова

У Луцьку «Волинь» на останніх хвилинах поступилася «Дніпру» (відео)

Команда Віталія Кварцяного ще більше наблизилася до Першої ліги...

Сергій ХОМІНСЬКИЙ


«Волинь» (Луцьк) – «Дніпро» (Дніпро) – 0:1 (0:1 – Євген Чеберко, 90 хв. (з пенальті))


Українська Прем’єр-ліга. 5 (27) тур. Луцьк. Стадіон «Авангард». 30 квітня 2017 року. 14.00. Головний суддя Костянтин Труханов (Харків).



Відтак лучани набирають 14 очок і лишаються на останній сходинці в турнірній таблиці. Дніпряни набирають 16 очок і продовжують перебувати на щабель вище. «Карпати» мають у своєму активі 21 очко.



Сьогодні на луцькому «Авангарді» турнірна доля звела футбольні колективи, які нині переживають дуже непрості часи. Більше того, «Волинь» та «Дніпро» змушені боротися за збереження прописки у Прем’єр-лізі. Дніпряни – через накладений у «три етапи» 15-очковий штраф. Лучани – через відверто слабенькі результати.


Зауважимо, що в першому турі першого етапу змагань «Волинь» на виїзді поступилася «Дніпру» з просто таки непристойним рахунком – 0:5. Водночас восени у Луцьку «хрестоносці» сенсаційно розгромили «річкових» з рахунком 3:0!


Інтриги матчу додав і той факт, що львівські «Карпати» (які тримаються на 10-ій сходинці) вчора на виїзді поступилися «Зірці» з Кропивницького. Тож лучани та дніпряни одержали шанс наблизитися до «зелено-білих».


Наблизився «Дніпро» – проте цього разу в матчі лучан та дніпрян обійшлося без розгрому. Більше того, все йшло до нічиєї 0:0. Хоча хороші шанси впродовж матчу відзначитися мали обидві команди. А в самісінькій кінцівці забили гості – суддя призначив пенальті, який реалізував Євген Чеберко. Тож прикрі для лучан 0:1.


Відтак у «Волині» лишається 13 очок і остання сходинка в турнірній таблиці. Дніпряни набирають 18 очок і продовжують перебувати на щабель вище. «Карпати» мають у своєму активі 21 очко.


До речі, в останньому турі другого етапу – 31 травня у Дніпрі – сьогоднішні суперники знову зустрінуться між собою.


 

Telegram Channel