Курси НБУ $ 39.78 € 42.31

ВОЛОДИМИР КЛИЧКО БУДЕ БИТИСЯ В АМФІТЕАТРІ

Майбутній бій Володимира Кличка проти Даваррула Вілліямсона, який стане головним поєдинком боксерського вечора другого жовтня в лас-вегаському “Caesars Palace”, пройде на відкритому майданчику...

Майбутній бій Володимира Кличка проти Даваррула Вілліямсона, який стане головним поєдинком боксерського вечора другого жовтня в лас-вегаському “Caesars Palace”, пройде на відкритому майданчику.
— Запитайте кожного про те, де краще провести вечір боксу в “Caesars Palace”? І вони, не замислюючись, дадуть відповідь, що саме в чотиритисячному амфітеатрі на римській площі комплексу, де енергія, яка йде від бійців у ринзі, буквально електризує повітря навколо, заводячи тих, хто зібрався у залі, - говорить промоутер вечора Гері Шав. — Скажіть мені, де найкраще почати нову главу історії боксу, якщо не тут? Це місце бачило бої чемпіонів із чемпіонами. Рей Леонард проти Томаса Хернса, Ларрі Холмс проти Джеррі Куні, Мухаммед Алі проти того ж Ларрі Холмса. 2 жовтня весь Лас Вегас може одержувати енергію для своїх вогнів із цієї арени.
… А ВІТАЛІЮ КЛИЧКУ ДАЛИ ПРЕСТИЖНУ НАГОРОДУ

Українському боксерові Віталію Кличку було вручено чемпіонський пояс від одного з найстаріших журналів про бокс “The Ring. “Для мене це велика честь. Цей пояс - теперішня історія боксу. Упевнений: у своїх наступних боях я зумію довести, що заслужив його”, - сказав під час вручення пояса Кличко-старший. У попередні роки чемпіонський пояс “The Ring” отримували такі великі боксери, як Мохаммед Алі, Леннокс Льюїс і Рой Джонс.
Надувна лЯлька стала приЧиною розлуЧеннЯ
Жителька Румунії подала на розлучення після того, як виявила на горищі свого будинку надувну ляльку, котру ховав тут її благовірний. До цієї прикрої знахідки 45-річна жінка почувала себе абсолютно щасливою. За словами матері двох дітей, вона не може змиритися з думкою, що чоловік їй зраджує. Нехай навіть її суперниця не із крові та плоті, а лише надувна лялька.
Чоловік же у свою чергу намагався виправдатися тим, що купив ляльку не для власних потреб, а на подарунок товаришу. Та ці запевнення здались і дружині, і судді непереконливими . І як результат — розлучення.
Telegram Channel