Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

КОРОТКЕ ЖИТТЯ ШКОЛЯРА

Рано-вранці двоє перехожих на проспекті Соборності в обласному центрі біля будинку №16 у траві виявили труп юнака...

Рано-вранці двоє перехожих на проспекті Соборності в обласному центрі біля будинку №16 у траві виявили труп юнака. Після того, як це повідомлення надійшло у Луцький міськвідділ внутрішніх справ, на місце події прибула слідчо-оперативна група, співробітники прокуратури. Огляд території, тіла покійного свідчив, що хлопець упав з великої висоти, очевидно, з вікна якоїсь квартири чи даху дев’ятиповерхового будинку. Зрозуміло, що відпрацьовувались різні версії, зокрема і вбивство.
Однак згодом ця версія відпала. По-перше, у кишені загиблого було виявлено записку, в якій він повідомив своє прізвище, ім’я і номер домашнього телефону. По-друге, на даху будинку, звідки хлопець міг викинутись вниз, не виявлено слідів боротьби чи вчинення опору. Експерти підтвердили, крім того, що траєкторія падіння тіла свідчить про самогубство. Щодо покійного, то ним виявився 15-річний учень однієї із загальноосвітніх шкіл міста Рівне, який приїхав у Луцьк до знайомих.
Про цей випадок повідомив позавчора на прес-конференції для представників засобів масової інформації начальник відділу карного розшуку УМВС України в області полковник міліції Олександр Сохацький. Разом з тим він розповів про криміногенну обстановку в області. За дев’ять місяців на території Волині вчинено понад 5600 злочинів кримінального характеру, з яких більше чотирьох тисяч розкриті. З початку року скоєно 41 убивство (у минулому році на цей період — 37), з яких лише два “луцьких” поки що залишаються не розкритими (таксиста — у січні і кіоскерки — у вересні).
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel