Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Переваги професійно-технічної освіти Волині пояснять старшокласникам наочно

На Театральному майдані Луцька 25 травня спробують переконати молодь здобувати робітничі професії

Управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації за підтримки голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика та голови Волинської облради Ігоря Палиці організовує свято професійно-технічної освіти, яке відбудеться 25 травня 2017 року з 10 до 14 години на Театральному майдані міста Луцька, в якому візьмуть участь 20 професійно-технічних навчальних закладів області.



Учні 9-11-х класів ЗОШ Луцька та області матимуть змогу отримати відповіді на питання щодо вступної кампанії-2017 та напрямків фахової підготовки у ПТНЗ.



В рамках заходу відбудуться:
-презентація навчальних закладів профтехосвіти;
-ярмарок-продаж виробів, виготовлених учнями та майстрами виробничого навчання;
-майстер-класи професійного спрямування;
-виступи учасників художньої самодіяльності;
-виставка технічної творчості учнів;
-обласна виставка дидактичних та методичних напрацювань педагогічних працівників.
На виставці-ярмарку в широкому асортименті – побутові товари та вироби, садовий інвентар, с/г продукція, вироби з металу та дерева, швейні та столярні вироби, художні промисли.
Охочі можуть придбати зазначену продукцію за помірними цінами.
Організатори хочуть донести учням старшої школи головні переваги професійно-технічної освіти: можливість отримати повну загальну середню освіту, високий рівень фахової робітничої кваліфікації, здобуття у стінах ПТНЗ початкової вищої освіти та продовження навчання у ВНЗ за профілем підготовки, а також – щомісячне стипендіальне забезпечення, оплату праці під час проходження виробничої практики, працевлаштування після закінчення навчального закладу.

Telegram Channel