Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

МЕДАЛІ ЮНИХ КІКБОКСЕРІВ

У Новомосковську Дніпропетровської області проходив всеукраїнський турнір з кікбоксингу, присвячений пам’яті Героя Радянського Союзу А. М. Сучкова...

У Новомосковську Дніпропетровської області проходив всеукраїнський турнір з кікбоксингу, присвячений пам’яті Героя Радянського Союзу А. М. Сучкова. У цих змаганнях звання найсильніших виборювали понад 140 спортсменів з дванадцяти міст України. Було серед них і четверо представників луцького СК “Скорпіон”, які займаються під керівництвом голови спортивного клубу Волинського держуніверситету Миколи Мордика і тренера Сергія Чемериса.
Приємно відзначити, що наші земляки повернулись із змагань з чотирма медалями — трьома золотими і срібною. На найвищу сходинку п’єдесталу пошани у своїх вікових групах піднялись Тарас Колодій, Олександр Грушко та Олег Мацегора. Друге місце посів Андрій Підвальний. До речі, це вже не перші вагомі здобутки юних волинських кікбоксерів. А стали вони можливі завдяки генеральному директору фірми “Скорпіон-плюс” Василю Токарському, який підтримує розвиток цього виду спорту серед дітей.
Telegram Channel