Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

ДУХОВНІСТЬ: КАПЛИЧКА У РАЙЛІКАРНІ

Цілитися не лише ліками, а й вірою в одужання, підкріпитися надією у молитві до Бога, освятитися Господньою любов’ю мають тепер можливість хворі в Горохівській центральній районній лікарні...

Цілитися не лише ліками, а й вірою в одужання, підкріпитися надією у молитві до Бога, освятитися Господньою любов’ю мають тепер можливість хворі в Горохівській центральній районній лікарні.
Свій благородний задум — розмістити в одній із сонячних кімнат церкву-капличку — втілив у реальність головний лікар району Валерій Коба. Виходив з тих міркувань, що не всі пацієнти, проходячи курс стаціонарного лікування, можуть у церковні свята відвідати храм, посповідатися, приклонитися до цілющої сили, яка промениться від святих ікон.
Така ж зручність є тепер і в усього медперсоналу лікарні. У четвер чин освячення каплички урочисто провели благочинний Горохівського благочиння, митрофорний протоієрей, настоятель Свято-Вознесенського храму отець Андрій Сидор та настоятель церкви Івана Богослова в селі Старостав отець Ярослав Музичук. Він, до речі, і проводитиме тут богослужіння два рази в тиждень і, звичайно, у церковні свята.
Telegram Channel