Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ЗАТРИМАНО ГРАБІЖНИКІВ ОЩАДБАНКУ

20 січня нинішнього року в післяобідню пору двоє невідомих у чорних масках із зброєю увірвались у відділення Ощадбанку, що в обласному центрі на вулиці Львівській...

Газета “Волинь” повідомляла, як 20 січня нинішнього року в післяобідню пору двоє невідомих у чорних масках із зброєю увірвались у відділення Ощадбанку, що в обласному центрі на вулиці Львівській.
Грабіжники відкрито забрали з каси 2350 гривень. Двоє жінок-операторів, які у цей час працювали тут, встигли натиснути на кнопку сигналізації. Але за 30—40 секунд злочинці безслідно зникли. Співробітники державної служби охорони, як і слідчо-оперативна група міськвідділу внутрішніх справ, прибули на місце події за лічені хвилини, однак пошуки грабіжників по “гарячих” слідах не увінчались успіхом.
І ось, як повідомив начальник відділу карного розшуку УМВС України в області полковник міліції Олександр Сохацький, злочин цей вдалось розкрити. Цими днями правоохоронці затримали двох лучан — 23-річного Володимира П. і на два роки молодшого Едуарда В. Хлопці вже зізнались, що саме вони вчинили цей злочин, тільки зброя у них була не бойова, а всього-на-всього дитячий іграшковий пістолет. До речі, один з них частиною викрадених грошей “погасив” заборгованість у вищому учбовому закладі, де у той час навчався.
Нині обидва грабіжники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі перевіряють, чи не причетні вони до інших злочинів, а також встановлюють особу третього учасника нападу на відділення Ощадбанку, який у приміщення не заходив, а стояв на сторожі.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel