Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ЗА БУГОМ: ВІДКРИЛОСЯ ПОЧЕСНЕ КОНСУЛЬСТВО УКРАЇНИ У ХОЛМІ

З початку жовтня у Холмі розпочало свою діяльність почесне консульство України у найближчому прикордонному польському місті...

З початку жовтня у Холмі розпочало свою діяльність почесне консульство України у найближчому прикордонному польському місті. Першим почесним холмським консулом став Станіслав Адам’як, поляк, президент фірми “Зомар”. На цю посаду його репрезентував Надзвичайний і Повноважний Посол України в Польщі Ігор Харченко.
В урочистостях з цієї нагоди взяли участь Генеральний консул України в Любліні Іван Грицак, працівники посольства України у Варшаві, дипломати з Білорусі, Польщі і Великобританії, польські парламентарі, представники уряду, органів самоврядування Люблінського воєводства, духовенства на чолі з православним єпископом Абелем, війська, поліції, керівники авторитетних фірм Люблінщини та відомі люди ділових кіл і бізнесу з України.
Консульство розміщається в офісі фірми “Зомар” на вулиці Монюшка, 3, у Холмі. Воно займатиметься консульськими справами на теренах Бяльського, Влодавського, Холмського, Грубешівського і Томашівського повітів, повідомляє наш власний кореспондент у Польщі Анджей Вавринюк.
Telegram Channel