Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

МОТИВИ САМОСПАЛЕННЯ ПОКИ ЩО НЕ ВІДОМІ

У минулий понеділок рано-вранці хтось з сусідів жительки села Поповичі Ковельського району Ніни Т. виявив на городі обгорілий труп господарки...

У минулий понеділок рано-вранці хтось з сусідів жительки села Поповичі Ковельського району Ніни Т. виявив на городі обгорілий труп господарки.
Як повідомив нам вчора по телефону виконуючий обов’язки Ковельського міжрайонного прокурора Олександр Борщ, слідчо-оперативна група, яка прибула на місце надзвичайної події, констатувала, що цей випадок не що інше, як самогубство. Про це свідчить посуда з-під бензину, виявлена поруч з місцем події та деякі інші речі, про які до завершення перевірки недоречно говорити.
Попередньо встановлено, що самоспалення 71-річна жінка вчинила вночі, коли нікого не було вдома (чоловік її перебував на стаціонарному лікуванні). Ніякої записки вона не залишила, нікому з сусідів ні про що напередодні трагедії не розповідала. Тому про мотиви цього фатального кроку говорити важко. Відомо тільки, що це була не перша спроба Ніни Т. піти з життя, а також те, що вона хворіла, стояла на обліку в лікарні.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel