Курси НБУ $ 39.78 € 42.31

ФІНІШУВАЛА СПАРТАКІАДА ОСВІТЯН

Управління освіти і науки облдержадміністрації спільно з обласним комітетом профспілки працівників освіти і управлінням фізичного виховання та спорту проводили другу спартакіаду серед працівників загальноосвітніх навчальних закладів...

Управління освіти і науки облдержадміністрації спільно з обласним комітетом профспілки працівників освіти і управлінням фізичного виховання та спорту проводили другу спартакіаду серед працівників загальноосвітніх навчальних закладів. Змагання проводились у два етапи: спочатку в районах та містах області, а потім збірні команди виявляли найсильніших у шести видах спорту.
У змаганнях з міні-футболу у фіналі зустрілись представники Любешівського та Луцького районів. Напружена гра закінчилась перемогою футболістів з Полісся.
Старти з легкоатлетичної програми виграли лучани. Вони були кращими і в поєдинках з настільного тенісу серед жінок і чоловіків. Серед шахістів чемпіоном став Петро Менько з Ратнівського району. У змаганнях з армрестлінгу усіх поборов Олександр Біднюк з Ківерець. Серед туристів перемогу святкували освітяни Ківерцівського району.
У комплексному заліку спартакіади на перше місце вийшла збірна команда вчителів Луцького міського управління освіти (начальник Михайло Махомед). Другими фінішували представники Любешівського районного відділу освіти (Микола Шукалович), третіми — Рожищенського районного управління освіти (Володимир Войтович). Команда-переможець та призери нагороджені кубками та дипломами відповідних ступенів управління освіти і науки облдержадміністрації.
Telegram Channel