Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ЮВІЛЕЇ: ЕКОНОМІСТИ ВЧАТЬСЯ У ВДУ

У Волинському державному університеті імені Лесі Українки відбулися урочистості з нагоди святкування 10-ої річниці з дня створення економічного факультету, який очолює доктор економічних наук, доцент Ростислав Слав’юк...

У Волинському державному університеті імені Лесі Українки відбулися урочистості з нагоди святкування 10-ої річниці з дня створення економічного факультету, який очолює доктор економічних наук, доцент Ростислав Слав’юк.
Нині на економічному факультеті навчається більше тисячі студентів. Профільну підготовку фахівців забезпечують 4 кафедри: фінансів підприємств і кредиту, державних фінансів, обліку та аудиту, економічної теорії. На них працюють 27 викладачів — з них чотири доктори та 15 кандидатів наук. У 1994 році на факультеті відкрито аспірантуру. До участі у навчальному процесі залучаються керівники та спеціалісти фінансової системи області.
Працівники факультету є авторами багатьох навчально-методичних посібників та монографій. Щороку проводяться міжнародні та загальноукраїнські наукові конференції з проблем фінансів.
Telegram Channel