Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

ЗАГАДКОВЕ ВБИВСТВО ПІДПРИЄМЦЯ

У лісовому масиві, який прилягає до Державного кордону неподалік Ягодинської митниці, люди виявили покинутий мікроавтобус, а в ньому труп невідомого чоловіка...

У лісовому масиві, який прилягає до Державного кордону неподалік Ягодинської митниці, люди виявили покинутий мікроавтобус, а в ньому труп невідомого чоловіка.
Про страшну знахідку негайно повідомили у Любомльський райвідділ внутрішніх справ. Як встановили правоохоронці, покійний — 38-річний житель Любомля Анатолій Д. Тиждень тому його дружина Оксана звернулася із заявою в міліцію, що чоловік поїхав у Польщу і не повернувся додому... Займався він підприємництвом: торгував побутовою технікою на міському ринку.
Вбитий був прикритий внутрішньою обшивкою з транспортного засобу. При ньому лишилися посвідчення водія й документи на “бус”. А ось акумулятор і закордонний паспорт зникли. Судячи з усього, застрелено його було в іншому місці. Потім злочинці вкинули тіло в салон мікроавтобуса й перевезли у ліс. Імовірно, що стріляли у чоловіка двічі. А ось з якої зброї і коли саме це сталося — ще належить з’ясовувати. Як повідомили у міжрайонній прокуратурі, доведеться провести кілька експертиз.
Олександр ХОМЕНЧУК.
Telegram Channel