Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ДОВІДКОВА СЛУЖБА: ЗАКОРДОННІ ПАСПОРТИ НОВОГО ЗРАЗКА — З 1 СІЧНЯ

Повідомлення про те, що міністр внутрішніх справ Микола Білоконь продемонстрував Президенту зразок нового українського закордонного паспорта, дещо стривожив громадян...

Повідомлення про те, що міністр внутрішніх справ Микола Білоконь продемонстрував Президенту зразок нового українського закордонного паспорта, дещо стривожив громадян.
Проте підстав для занепокоєння немає. Начальник відділу у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб УМВС України в області Микола Сивуля роз’яснив, що нинішні закордонні паспорти дійсні протягом тих строків, що в них вказано. Новий паспорт відповідатиме європейським стандартам, матиме 32 сторінки і 25 ступенів захисту. Наприклад, фото самостійно замінити неможливо. Для оформлення паспорта буде використовуватися як державна символіка, так і геральдика регіону. В області створено сім місцевих центрів і один регіональний по прийняттю документів. І з 1 січня 2005 року планується розпочати прийом документів на виготовлення нових закордонних паспортів від жителів Луцька і Луцького району. До речі, плата за видачу нових документів не зміниться.
Telegram Channel