Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

ПОВЕРНУЛИСЬ ПРИЗЕРАМИ

В Одесі пройшла друга всеукраїнська спартакіада серед вчителів загальноосвітніх закладів Міністерства освіти і науки України...

В Одесі пройшла друга всеукраїнська спартакіада серед вчителів загальноосвітніх закладів Міністерства освіти і науки України. До програми змагань входили п’ять видів спорту: міні-футбол, настільний теніс, легка атлетика (триборство), армрестлінг та шахи. У поєдинках брали участь 26 команд з областей та міст України.
Слід відзначити високий спортивний рівень спартакіади. Серед учасників змагань з настільного тенісу та легкої атлетики було чимало кандидатів та майстрів спорту України, а в турнірі з шахів брали участь чотири міжнародні майстри та один міжнародний гросмейстер.
Успішно на цих змаганнях виступила збірна освітян Волині. У загальнокомандному заліку вона посіла четверте місце, поступившись лише командам Рівненської, Сумської та Дніпропетровської областей. В особистих заліках троє волинян стали призерами спартакіади. Так, друге місце здобув у змаганнях з настільного тенісу Євген Демчук. Третіми були у легкоатлетичній програмі Дмитро Кузьмик, а на турнірі з армрестлінгу — Юрій Муха. Усі вони нагороджені дипломами відповідних ступенів Міністерства освіти і науки України та грошовими преміями.
Telegram Channel