Курси НБУ $ 39.64 € 42.30

ДОБРІ СПРАВИ: ГАЗИФІКАЦІЯ В ЛЮБЕШОВІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Як відомо, довгоочікуване «голубе паливо» нарешті з’явилося в Любешові, і ця подія відбулася завдяки допомозі першого заступника Голови Верховної Ради Адама Мартинюка, уродженця цього краю...

Як відомо, довгоочікуване «голубе паливо» нарешті з’явилося в Любешові, і ця подія відбулася завдяки допомозі першого заступника Голови Верховної Ради Адама Мартинюка, уродженця цього краю.
Ось що сказав з цього приводу селищний голова Петро Хомич: «Знайшлося чимало охочих, так би мовити, потримати газовий факел. Вони мають таке ж відношення до газифікації, як ті сотні людей, що нібито несли колоду з Леніним на суботнику. Тож урочисте запалювання факела перетворилося в передвиборче шоу. Свято закінчилося, а газ ще не потрапив до жодної з осель. Ні копійки на газифікацію селища не виділено з будь-якого бюджета. На початку вересня ц.р. в школі народний депутат Ігор Єремеєв сказав, що виділить 120 тисяч гривень, але це так і залишилось обіцянкою”.
Нині завдяки енергії Петра Хомича привезено з Хмельниччини головний газорозподільний пункт, хоча проплачено лише 45 тисяч гривень. Створено сім кооперативів, з якими уклали угоду ВАТ «Волиньгаз». Сім вулиць та три провулки буде до 1 січня 2005 року газифіковано за кошти власників будинків.
Telegram Channel