Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

БРАТИ КЛИЧКИ ДОПОМАГАЮТЬ БІДНИМ ДІТЯМ... НІМЕЧЧИНИ

У німецькому місті Ессені відбувся благодійний захід, який був організований “UNESCO” і компанією “Geomag”, що випускають магнітні конструктори, які дозволяють будувати фігури будь-якої форми...

У німецькому місті Ессені відбувся благодійний захід, який був організований “UNESCO” і компанією “Geomag”, що випускають магнітні конструктори, які дозволяють будувати фігури будь-якої форми. Власне кажучи, з деталей цього конструктора в павільйоні, де і відбувався сам захід, була збудована найвища вежа, що зафіксували представники “Книги рекордів Гіннесса”.
Однак найголовнішою подією на цьому заході було вручення Володимиром Кличком від себе і свого старшого брата Віталія благодійного внеску на 125 000 євро для реалізації програми “Освіта для дітей у нестатку”. Гроші, які Володимир і спеціальний посол “UNESCO” Юта Оховен передали представникам компанії “Geomag”, дозволять десяткам тисяч дітей стати власниками чудових конструкторів, що випускаються цією компанією.
— Нам з Віталієм і справді дуже приємно зробити внесок у програму “Освіта для дітей у нестатку”, яку ми здійснюємо разом з “UNESCO”, - заявив Володимир, передаючи чек. – Я знаходжу досить важливим факт того, що компанія “Geomag” знайшла можливість зробити багатьом дітям подарунок, який допоможе їм розвивати свої знання і фантазію.
Telegram Channel