Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ВБИВЦЯ — СЕКСУАЛЬНИЙ ЗБОЧЕНЕЦЬ?

Три дні тому прийшов із явкою з повинною тридцятирічний житель Берестечка Горохівського району Руслан Ш., засвідчивши: 8 листопада нинішнього року, коли дружина була у від’їзді, він у власному будинку задушив свого семилітнього сина...

Три дні тому прийшов із явкою з повинною тридцятирічний житель Берестечка Горохівського району Руслан Ш., засвідчивши: 8 листопада нинішнього року, коли дружина була у від’їзді, він у власному будинку задушив свого семилітнього сина, учня другого класу місцевої загальноосвітньої школи Артура, а труп його вкинув у Стир, що протікає через місто.
Як розповів прокурор Горохівського району Валерій Невірець, у зв’язку із зникненням хлопчика вже велися пошукові роботи, але й після несподіваної явки з повинною знайти його тіло у важкодоступній ділянці Стиру, на яку вказав Руслан Ш., не вдавалось.
А тим часом Руслан Ш. приголомшив правоохоронців черговим зізнанням, раптом згадавши, що і таємниче зникнення Артурового однокласника Романа О., яке трапилося у Берестечку приблизно два місяці тому, — теж його рук справа.
Пошуки продовжувались. І тільки вчора трупи обох хлопчиків з ознаками умисного вбивства та наруги над ними вже після їх смерті було виявлено. Правда, не в тому місці, де вказував Руслан Ш. За фактом злочину порушено кримінальну справу.
Петро БОЯРЧУК.
Telegram Channel