Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

СІМ МЕДАЛЕЙ ВОЛИНСЬКОЇ ГРАЦІЇ

У Чер­цях завершилась молодіжна особисто-командна першість України зі спортивної гімнастики, в якій змагались понад 400 юних грацій, які представляли 34 колективи...

У Чер­цях завершилась молодіжна особисто-командна першість України зі спортивної гімнастики, в якій змагались понад 400 юних грацій, які представляли 34 колективи.
Справжньою героїнею цього турніру стала 14-річна лучанка, вихованка школи олімпійського резерву Альбіни та Ірини Дерюгіних, Ганна Войнаровська. Талановита гімнастка виграла сім медалей. Золотих нагород вона удостоєна за виступи у групових вправах, з булавами, стрічкою і за командну перемогу. Срібні медалі Ганна отримала за виступи з обручем і у багатоборстві, бронзову — за вправи з м’ячем.
Волинянка з чотирьох років займається художньою гімнастикою. Розпочинала вона у спартаківській секції, якою ще і зараз керує Тетяна Фігель. Тетяна Петрівна може пишатись своєю вихованкою, яка на змаганнях різних рангів здобула вже 76 медалей різних гатунків, а після змагань на Буковині включена до молодіжної збірної України. До речі, Ганна — зі спортивної сім’ї. Її батько Анатолій — відомий у минулому футболіст, чемпіон світу з цього виду серед команд-ветеранів.
Telegram Channel