Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Є ТАКІ ЛЮДИ: В ШКОЛІ У ВЕРЕСНЕВОМУ — ДВА ДИРЕКТОРИ

Директор КХП № 2 Михайло Гнасюк може служити прикладом керівника нового типу: принциповий, чуйний, чесний...

Директор КХП № 2 Михайло Гнасюк може служити прикладом керівника нового типу: принциповий, чуйний, чесний. Його шанують в рідному колективі, до авторитетного слова прислухаються. Особливою пошаною користується директор хлібокомбінату і серед жителів мікрорайону Вересневе міста Луцька. А для учнів і працівників загальноосвітньої школи № 16 Михайло Степанович завжди бажаний і дорогий гість.
Уже декілька років директор підприємства та його колектив надають відчутну допомогу підшефній школі. А сюди входять: передплата на газети та журнали, поточний ремонт приміщень школи, благоустрій території, придбання розмножувальної техніки, закупівля книг для шкільної бібліотеки.
Уже в нинішньому році за чималі кошти КХП № 2 (20 тисяч гривень) проводиться капітальний ремонт шкільної бібліотеки. Понад 40 учням (дітям-сиротам і напівсиротам) надана грошова допомога.
Дирекція школи, вчительський та учнівський колективи, батьки, діти, які навчаються у ЗОШ № 16, щиро вдячні своєму «другому директору» Михайлу Степановичу Гнасюку за допомогу, підтримку, розуміння освітянських проблем, а також вітають з днем ангела — святого Архістратига Михаїла.
Telegram Channel