Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

УРОКИ РУКОПАШНОГО БОЮ

Традиційний дитячо-юнацький турнір з рукопашного бою «Коли мужніють юнаки» зібрав майже 130 учасників з різних областей України, а також білоруського міста Гомеля...

Традиційний дитячо-юнацький турнір з рукопашного бою «Коли мужніють юнаки» зібрав майже 130 учасників з різних областей України, а також білоруського міста Гомеля. Волинь на цих змаганнях представляли команди спортивного клубу Волинського держуніверситету і регіональної федерації рукопашного бою «Рубіж». Господарі виступили досить успішно, здобувши дев’ять перших, шість других і вісім третіх місць у різних вікових і вагових категоріях.
А переможцями турніру серед волинян стали Дмитро Коваль, брати Назар і Артур Столяруки, Максим Малаховський, Юрій Грицай, Олександр Мельничук, Дмитро Гречановський, Денис Веремчук і Сергій Шишкін. Готували чемпіонів до цих стартів тренери Сергій Гузов, В’ячеслав Паліївець, Дмитро Грисюк і тренер спортклубу ВДУ Микола Мордик.
Відразу після цих змагань у Житомирі розпочався четвертий чемпіонат України з рукопашного бою. Тут кращим серед волинян був Віталій Рехнюк (тренер Дмитро Грисюк), який у своїй ваговій категорії став бронзовим призером. Четверті місця у його колег по команді — Петра Кальченка і Максима М’якиніна. У командному заліку наші спортсмени посіли шосте місце серед п’ятнадцяти колективів, котрі брали участь у чемпіонаті.
Telegram Channel