Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ЛЮБОВНІ СЕКРЕТИ БРАТІВ КЛИЧКІВ

Віталій та Володимир Клички написали доволі сенсаційну книжку “По-братерському”, що вийшла на Заході.

Відірвавшись від тренувань і бурхливого світського життя, Клички написали книжку “По-братерському”, що вийшла на Заході. Несподіваним чином вона не стільки про бокс, скільки про любов.
Бокс від нещасливої любові
Перша любов прийшла до Кличка-молодшого в 13 років. «Ольга була найкрасивішою дівчинкою в класі й відразу звела мене з розуму. Але вона подобалася й моєму однокласникові. Суперництво вилилося в постійні бійки. Ми не шкодували себе. Він розбив мені ніс, я поставив йому синець під оком. Потім він “нагородив” мене фінгалом, а я розбив його фізіономію до крові.
Ми билися так, що наші руки були червоними від крові і шкіра облазила від лютих ударів. На нещастя, наша загальна симпатія зовсім не оцінила нашої безжалісної самовідданості. Замість того, щоб вибрати одного з нас, вона, зрештою, дала облизня обом».
Два візити до загсу
На відміну від зразкового сім’янина Віталія, Володимир Кличко вважається хлопцем на виданні й завидним нареченим. Навіть «Комсомолка» підшукувала йому наречену. Але є таємниця, про яку він ніколи не розповідав широкій публіці. Йому не було ще й 20 років, коли він уперше одружився. Трапилося це в Києві, і звали її Олександра.
«Особливих торжеств не було. Я з’явився в загс у джинсах. Точно не пам’ятаю, але, здається, Олександра була одягнена так само. Вона була на рік старша, мала дитину від іншого чоловіка. Але мене це не бентежило. Після весілля ми стали жити як звичайна сім’я. Це був славний час. Але, на жаль, не змогли зберегти своє щастя. Через півтора року ми знову опинилися в загсі. Але вже в іншій кімнаті, щоб розлучитися».
Польоти за штурвалом і з вікна
Марина з’явилася в житті Володимира, коли в 2000 році він жив в Гамбурзі. «Вона була чудовою жінкою. Спонтанною, честолюбною, невгамовною. Ми провели кілька чудових місяців, якийсь час вона навіть жила в мене. Марина - професійний пілот. У неї була ліцензія, що дозволяла їй сідати за штурвал «Боїнга-737». Але найчастіше вона пілотувала маленькі приватні машини. Коли був час - я літав з нею. У мене ще й нині збереглася любов до польотів. А от відносини з Мариною закінчилися досить швидко. Не минуло й року.
У вересні 2000-ого сталася трагедія. Чи то навмисно вона викинулася з вікна своєї квартири, розташованої під дахом багатоповерхового будинку, чи випадково зірвалася вниз? Не відомо. Їй дуже повезло, вона залишилася живою, хоча отримала жахливі переломи. Що відбулося в цю ніч - докладно мені ніколи не дізнатися.»
Вертольоти й лімузини
Останньою з відомих симпатій Володимира Кличка була українська модель Діана Ковальчук, яка оселилася в Нью-Йорку. «Вона - жінка-мрія. Розумна, знаюча світ, дуже красива. Я прилітав до неї в Нью-Йорк. Ми гуляли по парку, каталися на роликах, плавали на орендованому кораблику. Це було романтично, як у старому фільмі про любов.
По вечорах ми ходили по бродвейських театрах та кіно. Один раз я підніс їй сюрприз, подарувавши вертолітну прогулянку над хмарочосами. Наступного разу ми їздили по нью-йоркських вулицях у лімузині. Це було буйне, безтурботне життя. Можливо, найкращий для мене час. Ми намагалися все робити правильно. Імовірно, нашою помилкою було те, що у грудні 2002 року ми вирішили зробити паузу в наших стосунках. Розлучились зовсім не у сварці. Ми дружимо й по сьогодні...».
Кличко у двох “примірниках”
Як людина сімейна, Віталій Кличко стриманіший за брата в описах своїх любовних перемог. І розповідає, як завоював серце своєї нинішньої дружини Наталії. Він зустрів її на показі мод. І відразу закохався. Але існувала одна проблема: у моделі був наречений і попереду було весілля. Він посилав їй троянди. І тільки через кілька місяців зважився освідчитися в коханні. Потім була розмова з її нареченим. Зустріч призначили в ресторані, куди випадково й раніше за Віталія заглянув Володимир. Наречений негайно зчепився з ним, прийнявши його за суперника. І був приголомшений, коли з’явився Кличко в ще одному “примірнику”.
Весілля Віталія, що передбачалось як буденний візит у загс, раптом обернулося слізьми. «Наташа зненацька вирішила, що їй потрібне весільне плаття й банкет з гостями. А нас супроводжував тільки Володимир, та й він залишився сидіти в машині. Відразу після реєстрації треба було їхати на тренувальну базу. По-моєму, він навіть не заглушив мотор... Тільки згодом вона мене пробачила...»
Telegram Channel