Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Олег ТЯГНИБОК: «Вимагаємо знайти виконавців і замовників убивства Олега Супруненка!»

Йому було лише 29 років

Пропонуємо блог лідера ВО «Свобода» на сайті «Українська правда»:


«Минає місяць відтоді, як «ті тушки» у масках по-звірячому побили нашого побратима Олега Супруненка, очільника Миргородської «Свободи», голову свободівської фракції у Миргородській міській раді. Цієї середи його поховали. Олег так і не вийшов із коми.




Вас не врятують ані гроші, ані зв’язки, ані депутатські мандати!





Йому було лише 29 років. Без найдорожчої людини у цьому світі залишилися батьки Андрій Миколайович та Катерина Михайлівна, любляча дружина Аніка, півторарічний Святославчик. Сина, чоловіка, батька їх позбавили бандити.


Не вірю, що Олега вбивали з метою пограбування, щоби забрати простенький мобільний телефон. Зовсім не схоже це і на побутовий конфлікт. Абсолютно виключено, що причиною вбивства могли бути якісь бізнес-розбірки, бо жодного бізнесу в Олега не було. Ставши депутатом і очоливши фракцію, Олег Супруненко й далі працював на заводі простим слюсарем.


Для всіх зрозуміло, що мотив цього звірячого злочину – незламна і принципова громадська та політична позиція Олега. Ясно як білий день, що це помста. За те, що боровся з монополістами-перевізниками за чесні тарифи, зупиняв «договорняки» з розподілом землі й публічно викривав бариг-аферистів, чим став поперек дороги усім місцевим крадіям і корупціонерам.


Олега не змогли купити, тому вирішили розправитися фізично. Страшно розправитися. Молодого хлопця катували, не лишивши шансів на життя. Руки, переламані у багатьох місцях, пробиті легені, поламані ребра – таким знайшла Олега дружина обабіч дороги. 26 днів лікарі боролися за його життя, але врятувати свободівця не вдалося.


Нагадаю, завтра, 12 серпня, мине місяць із часу нападу.


АЛЕ ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ, ПОКИДЬКИ: втекти від справедливого суду не зможе ніхто з вас! Вас не врятують ані гроші, ані зв’язки, ані депутатські мандати!


Попереджаю правоохоронців та суддів: на гальмах спустити цю справу не вдасться.
Не дозволимо».

Telegram Channel