Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Луцьк не єдине місто, що чекає рішення парламенту про дострокові вибори, а ЦВК вже й гроші виділили

Про це розповів народний депутат України Максим Бурбак

Верховна Рада може одночасно ухвалити позачергові місцеві вибори у трьох містах - Чернівцях, Луцьку та Сєвєродонецьку Луганської області.



Хочу всім нагадати, хто буде говорити, що немає грошей - ми проголосували і виділили 250 млн грн для ЦВК для проведення позачергових виборів і виборів у об’єднаних територіальних громадах.



Наразі у парламенті зареєстровані постанови про призначення дострокових виборів у цих міста, повідомив у ефірі програми "Пряма відповідь" на каналі "Чернівці" народний депутат Максим Бурбак, пише molbuk.ua


"У парламенті зареєстрована не одна постанова щодо Чернівців. Є ще постанова щодо призначення виборів міського голови міста Луцьк (в лютому 2017 року помер міський голова Луцька Микола Романюк, - авт.), є постанова про перевибори Северодонецької міської ради. Верховна Рада послідовна у відстоюванні інтересів місцевого самоврядування. Всі постанови, всі закони щодо перейменування населених пунктів, щодо продовження децентралізації, створення об’єднаних територіальних громад і призначення виборів там, приймаються Верховною Радою. Хочу всім нагадати, хто буде говорити, що немає грошей - ми проголосували і виділили 250 млн грн для ЦВК для проведення позачергових виборів і виборів у об’єднаних територіальних громадах", - сказав Бурбак.


 

Telegram Channel