Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Ковельській гімназії хочуть присвоїти ім’я Олени Пчілки

Волинь-нова

Ковельській гімназії хочуть присвоїти ім’я Олени Пчілки

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального захисту населення, спорту і фізичної культури, в справах сім’ ї і молоді та релігії

Депутати цікавились підготовкою до нового навчального року, написала на своїй сторінці у "Фейсбуці" секретар Ковельської міської ради Віра Федосюк.



у школах і дитсадках активно ведуться ремонти. Причому їх об’єми є досить масштабні, на що спрямовуються значні кошти з міського бюджету.



Про підготовку навчальних закладів до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років поінформував начальник управління освіти Віктор Бичковський, який наголосив, що у школах і дитсадках активно ведуться ремонти. Причому їх об’єми є досить масштабні, на що спрямовуються значні кошти з міського бюджету. Віктор Васильович запевнив, що до 1 вересня розпочате буде завершено.


При обговоренні проекту рішення «Про присвоєння Ковельській міській гімназії імені видатного українського діяча Олени Пчілки» слово мала заступник директора навчального закладу Людмила Барановська. Вона аргументувала ініціативу педагогічного й учнівського колективів. Підставою такого волевиявлення стали результати реалізованого загальногімназійного проекту, звіт про підсумки громадського обговорення.


Крім того Юрій Міцура ініціював розглянути перспективу заміни штучного покриття на спортмайданчику НВК №13. Віра Федосюк поцікавилась станом справ щодо реконструкції мережі теплозабезпечення ДНЗ №7. Віктор Бичковський повідомив, що є певні напрацювання стосовно позитивного вирішення обох питань. Замовлена проектно-кошторисна документація на виконання робіт в дитсадку №7, які планується здійснити до початку опалювального сезону. 


 

Telegram Channel