Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
В Австралії початкова школа відмовилася від паперу і створила власну криптовалюту

Волинь-нова

В Австралії початкова школа відмовилася від паперу і створила власну криптовалюту

Навчання проходить на шкільному сервері багатокористувацької гри «Майнкрафт»

Австралійська початкова школа Wooranna Park Primary School створила власну криптовалюту – «вураннакоіни». Про це повідомляє «Еспресо.TB» з посиланням на Bitcoin.com.



Діти навчаються всьому – від арифметики та граматики до створення QR-кодів і Java-програмування.



У Wooranna Park Primary School дітей із першого класу вчать розбиратися в технології блокчейну. Ініціативу запропонував Кейран Нолан, колишній мережевий інженер, який перекваліфікувався в викладача інноваційної освіти. У школі не використовують жодних паперових носіїв, а у дворі діти будують наочний посібник по блокчейну у вигляді ланцюжка контейнерів.


Програма вивчення блокчейну розрахована на зовсім маленьких учнів і завершується до випускного 6-го класу. Навчання проходить, зокрема, на шкільному сервері багатокористувацької гри «Майнкрафт», підключеному до децентралізованого блокчейн-сховища даних Storj.io. Діти навчаються всьому – від арифметики та граматики до створення QR-кодів і Java-програмування.


Щодо криптовалюти Woorannacoin, спочатку вона являла собою цифрові маркери для внутрішньошкільних голосувань, але діти так захопилися темою фінансів на блокчейні, що «вуранакоіни» стали посібником для вивчення способів створення криптовалюти.


Проте навчальних цифрових грошей школярам уже замало – за словами Нолана, група четверокласників під його керівництвом уже готується до проведення первинного розміщення повноцінної криптовалюти.

Telegram Channel