Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Віктору Кривіцькому інкримінують отримання неправомірної вигоди і ненадходження до бюджету 300 тисяч гривень

Волинь-нова

Віктору Кривіцькому інкримінують отримання неправомірної вигоди і ненадходження до бюджету 300 тисяч гривень

У прокуратурі області провели брифінг, під час якого повідомили про результати роботи міжвідомчої групи по боротьбі зі зловживаннями на Волинській митниці

Приводом до затримання Віктора Кривіцького стало вчинення корупційного правопорушення. Як повідомив заступник прокурора області Сергій Єфремов, керівнику митниці оголошено підозру за двома статтями: 



Щодо хабарів, то за даними прокуратури, було два епізоди: в першому з них інспектори митниці отримали хабар у розмірі 50 євро, в другому – 50 доларів. Вони нібито поділились заробленим з керівником митниці.



про отримання неправомірної вигоди, зловживання службовим становищем, що заподіяло збитку бюджету у вигляді ненадходження митних платежів на суму 300 тисяч гривень.


Щодо хабарів, то за даними прокуратури, було два епізоди: в першому з них інспектори митниці отримали хабар у розмірі 50 євро, в другому – 50 доларів. Вони нібито поділились заробленим з керівником митниці, адже ці купюри були в нього вилучені під час обшуку. 


Після затримання, очільника Волинської митниці мали помістити в ізолятор тимчасового тримання, але наразі через погіршення стану здоров’я Віктор Кривіцький перебуває у лікарні. Втім, повідомити у якому місті його утримують заступник прокурора не каже, посилаючись на таємницю слідства. За інформацією Сергія Єфремова, сьогодні у Луцькому міськрайонному суді для Кривіцького обиратимуть запобіжний захід.

Telegram Channel