Курси НБУ $ 39.55 € 42.06

АТО: 30 обстрілів, один український воїн поранений (Відео)

Минула доба у зоні проведення анти терористичної операції завершилась активізацією російсько-окупаційних угруповань вздовж усієї лінії розмежування

Так, на Донецькому напрямку, з 19 години і майже до опівночі, бойовики обстрілювали з гранатометів і великокаліберних кулеметів наші опорні пункти в Авдіївській промзоні, інформує прес-центр штабу АТО. Також ввечері під ворожим вогнем опинились українські позиції на підступах до Кам’янки, Пісків та Верхньоторецького.



За минулу добу незаконні збройні формування 30 разів порушили перемир’я.



На Луганському напрямку противник з гранатометів бив по Малиновому і Троїцькому. А близько 22 години бойовики застосовували міномет калібру 82 міліметри у районі Новотошківського.


На Маріупольському напрямку напруження і далі зберігається неподалік Старогнатівки. Тут, наприкінці доби, злочинці обстрілювали наші опорні пункти з мінометів та артилерії калібру 152 міліметри.
Також варто додати, що вчора, вчергове демонструючи зневагу до Мінських домовленостей, бойовики з великокаліберних кулеметів обстрілювали будинки мирних мешканців у селищі Зайцеве. А близько 19 години з гранатометів били по Мар’їнці.
Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 30 разів порушили перемир’я. Внаслідок бойових дій один український захисник отримав поранення – https://www.youtube.com/watch?v=wUHrGLJAthM&feature=youtu.be :


Telegram Channel