Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Щоб стати «волонтерами» – викрали документи (Фото)

Волинь-нова

Щоб стати «волонтерами» – викрали документи (Фото)

У Луцьку під приводом допомоги для важкохворих орудують шахраї

Як повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради на своїй сторінці у "Фейсбуці", одного з таких виявили їхні представники на пр-ті Президента Грушевського та Привокзальному майдані.



З’ясувалося, що дані особи викрали документи благодійного фонду та проводили незаконний збір коштів, які привласнювали для власних потреб.



"Орієнтовно о 14:50 год. інспектор помітив підозрілого волонтера, який наполегливо здійснював збір коштів. Через декілька хвилин біля міні-маркету «7/23» по пр-ту Президента Грушевського, 31 до даної особи підійшли члени громадського формування «Самооборона Волині» з уповноваженою особою «Міжнародного благодійного фонду «Центр»» Сафронюком Петром Петровичем, який зауважив що дана особа здійснює незаконний збір коштів від імені благодійного фонду «Центр» та було здійснено телефонний дзвінок на гарячу лінію 102.", – йдеться у дописі.
Даного підозрілого волонтера було доставлено та передано до Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області для з’ясування підстав збору та використання коштів. Як вияснилось згодом в місті Луцьку було затримано та доставлено до відділу поліції ще двох підозрілих волонтерів. Зі слів уповноваженої особи від «Міжнародного благодійного фонду «Центр»» Сафронюка П.П., дані особи викрали документи благодійного фонду та проводили незаконний збір коштів, які привласнювали для власних потреб.


Telegram Channel