Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

КОМПЛЕКС МАЄ АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ

У спортивно-оздоровчому комплексі Ковеля є два плавальних басейни, підігріта вода в які надходила з централізованої котельні виключно під час опалювального сезону і була відсутня в літні місяці, коли котельня не працювала...

У спортивно-оздоровчому комплексі Ковеля є два плавальних басейни, підігріта вода в які надходила з централізованої котельні виключно під час опалювального сезону і була відсутня в літні місяці, коли котельня не працювала. Цими днями спортивну споруду переведено на автономне опалення. За словами міського голови Ярослава Шевчука, на придбання необхідного обладнання з місцевого бюджету виділено 230 тисяч гривень.
Після введення міні-котельні в експлуатацію у спорткомплексі відбулося урочисте відзначення переможців чемпіонату області з футболу – дорослої та юнацької команд футбольного клубу “Ковель”. Заступник начальника обласного управління з питань фізкультури і спорту Олег Дмитрук від імені Федерації футболу України подарував їм футбольні м’ячі, а вихованці спортшколи з веслування профкому ВАТ “Ковельсільмаш” отримали від міської влади каное-двійку вартістю десять тисяч гривень.
Ярослав ГАВРИЛЮК.
Telegram Channel