Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ТВОРЧІСТЬ: НОВЕ ПОПОВНЕННЯ У СПІЛЦІ ПИСЬМЕННИКІВ

На своїх зборах члени обласної організації Національної Спілки письменників України прийняли до своїх лав ще двох літераторів...

На своїх зборах члени обласної організації Національної Спілки письменників України прийняли до своїх лав ще двох літераторів.
Це Ігор Ольшевський, автор поетичної збірки “Редактор снів” та літературознавчого дослідження “Леся Українка: містика імені й долі”, та Юрій Сичук, автор прозової книги “Час диявола”. Якщо ім’я першого вже добре відоме у мистецьких колах завдяки багатьом публікаціям у пресі та літературних альманахах, то другий — несподіванка на волинському літературному небосхилі.
Юрій Сичук — випускник Луцької гімназії № 21 і факультету україністики ВДУ імені Лесі Українки, народився 1975 року. Два роки тому став переможцем щорічного Міжнародного конкурсу “Гранослов”, який проводять Державний комітет України у справах сім’ї та молоді й Національна Спілка письменників України. Його книга “Час диявола”, в яку увійшли новели й повість, побачила світ у київському видавництві “Гопак” минулого року. Редактор книги — відомий український прозаїк В’ячеслав Ведмідь.
Telegram Channel