Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

УРОЧИСТОСТІ: ЯК БУДЕМО ВІДЗНАЧАТИ 65-РІЧЧЯ УТВОРЕННЯ ОБЛАСТІ

На засіданні оргкомітету з відзначення 65-річчя утворення Волинської області та Дня місцевого самоврядування було остаточно узгоджено план дій...

На засіданні оргкомітету з відзначення 65-річчя утворення Волинської області та Дня місцевого самоврядування було остаточно узгоджено план дій.
Зокрема, визначено, що урочисті збори відбудуться у п’ятницю, 3 грудня, у приміщенні обласного музично - драматичного театру імені Т.Г.Шевченка. Об 11-й годині у залі зберуться делегації від міст і районів області, народні депутати України, депутати обласної, Луцької міської рад, представники політичних партій, громадських об’єднань, духовенства, військових частин, засобів масової інформації. Із доповіддю перед присутніми виступить голова обласної ради Василь Дмитрук.
Кращих представників органів місцевого самоврядування буде нагороджено відзнаками Верховної Ради України і обласної ради. Відбудеться святковий концерт.
Вхід до облмуздрамтеатру за запрошеннями. Для усіх, хто захоче почути про події у залі, буде організована трансляція на Театральну площу Луцька.
Telegram Channel