Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

МИЛОСЕРДЯ: ЗРЯЧІ ПРИЙШЛИ ДО СЛІПИХ

Первинна організація Українського товариства сліпих з центром у Нововолинську, куди входить 321 інвалід першої та другої груп по зору як з шахтарського міста, так і з сусідніх Іваничівського та Володимир-Волинського районів, існує вже 35 років...

Первинна організація Українського товариства сліпих з центром у Нововолинську, куди входить 321 інвалід першої та другої груп по зору як з шахтарського міста, так і з сусідніх Іваничівського та Володимир-Волинського районів, існує вже 35 років.
Очолює її активна і небайдужа до чужих проблем і бід Антоніна Никитюк, допомагає їй секретар Раїса Біднюк. Саме вони взяли на себе усі організаційні моменти у проведенні урочистостей з нагоди Міжнародного дня інвалідів. Подяки і грошові премії вручив активістам товариства заступник міського голови Сергій Назарук, протоієрей отець Віктор Мельник відслужив молебень за здоров’я і покропив присутніх свяченою водою, привезеною з річки Йордан. Найцікавішим на святі був концерт, підготовлений самими інвалідами. Члени УТОС одержали гостинці — продукти від колективу Нововолинського молокозаводу та Церкви християн віри євангельської, які взяли шефство над організацією, повідомляє власкор «Волині» Алла Лісова.
А Волинська благодійна організація «Милосердя», яка вже багато років опікується над обласною організацією УТОС, з нагоди Міжнародного дня інвалідів також завітала до своїх підшефних з подарунками. Привезли одяг, взуття, швейну, друкарські машинки та зібрану віруючими значну суму грошей на придбання книг, видрукованих шрифтом Брайля під назвою «Біблійні історії для незрячих дітей».
Telegram Channel