Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

У Києві знешкодили 24-річну розбійницю, озброєну ножем

Зловмисниця перебувала в міжнародному розшуку

Затримана в Києві нападниця на касира пункту обміну валют перебуває у міжнародному розшуку. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.


Як повідомив начальник Оболонського управління поліції Михайло Ніконов, затриманій загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Крики про допомогу почули перехожі, які відразу схопили зловмисницю.



«Нам відомо, що нападниця – 24-річна уродженка Сумської області, яка перебуває у міжнародному розшуку за вчинення злочину, передбаченому статтею 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Зараз уся інформація ретельно перевіряється, а за фактом нападу на касира інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України», – сказав Ніконов.


Як повідомили у поліції, вчора, 11 вересня вдень, зловмисниця вдарила ножем у груди касира пункту обміну валют, що на проспекті Героїв Сталінграду, після чого намагалась втекти. При поверхневому огляді поліцейські виявили у неї медичну маску та сонцезахисні окуляри, які вона використовувала під час злочину.


«Зловмисниця напала у той момент, коли касир поверталася із магазину на робоче місто. Погрожуючи ножем, вона вимагала гроші у 41-річної працівниці, а коли та їй відмовила, кілька разів вдарила її», – повідомили в поліції.


Крики про допомогу почули перехожі, які відразу схопили зловмисницю. Інші викликали лікарів «швидкої», яка госпіталізувала потерпілу у стаціонар. У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України нападницю затримали та доставили до територіального управління поліції.

Telegram Channel