Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

На луцькому «Науковому пікніку» скучно не буде!

23 вересня 2017 року на Театральному майдані міста Луцька відбудеться масштабний захід – «Наукові Пікніки в Україні»

Організатором заходу є Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив за підтримки управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації.
Досвід проведення попередніх років свідчить про широкий резонанс серед суспільства та велику зацікавленість з боку мешканців та гостей міста.



На пікніках не подають теорію, а захоплюють, розважають, розкривають таємниці фізики, хімії, біології та інших сфер науки.



Суть Наукового пікніка полягає в організації інтерактивних експериментів для мешканців та гостей міста. До пікніків долучають експертів, спеціалістів, ентузіастів, які діляться своїми знаннями з публікою. На пікніках не подають теорію, а захоплюють, розважають, розкривають таємниці фізики, хімії, біології та інших сфер науки.
Орієнтовна кількість учасників, а саме: університетів, коледжів, центрів творчості для молоді, гуртків – близько 30 (більше 200 осіб). У якості глядачів щороку долучається понад 3000 осіб.
Участь у «Науковому Пікніку» – чудова можливість талановитим дітям, молоді, молодим вченим, керівникам гуртків та наукових осередків заявити про себе, свої можливості, винаходи; продемонструвати усім охочим свої сили та знання у цікавій, ігровій, невимушеній формі, зазначає управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.
Координатор заходу – Дацик Зарина (тел. 0509675629).

Telegram Channel