Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На храм у Волновасі з допомогою Павла Дворського зібрали ще понад 100 тисяч гривень

Волинь-нова

На храм у Волновасі з допомогою Павла Дворського зібрали ще понад 100 тисяч гривень

Побудували смерекову хату – час братися за серйозніші справи. Такою тезою 18 вересня розпочав у Луцьку свій благодійний концерт народний артист України Павло Дворський

Цим дійством митець уже вдруге долучився до гуманітарної місії побудови на Донеччині храму та створення при ньому гуманітарного центру. Павло Дворський заволодів увагою залу, щойно вийшов на сцену кіно-концертного залу в нещодавно відкритому розважальному центрі «Промінь». «Ми вже з вами побудували смерекову хату. І треба нам братися за серйозніші справи. Якби ж ми почали будувати духовний храм на Сході України 20-25 років тому, мабуть, не було б зараз цієї страшної війни. Тому з вірою, надією, любов'ю ми йдемо по життю. І сьогодні закладаємо велику цеглину в спорудження українського духовного храму», – наголосив він на значимості проекту.



Якби ж ми почали будувати духовний храм на Сході України 20-25 років тому, мабуть, не було б зараз цієї страшної війни.



       Чимало пісень, що прозвучали у його виконанні учора, написані у співавторстві із заслуженим діячем мистецтв України волинянином Віталієм Іваницьким, на пропозицію якого долучитися до духовної ініціативи й відгукнувся Дворський.
       …Зал аплодував стоячи. Митець дякував ініціативній групі з будівництва храму у Волновасі, усім тим, хто так чи інакше долучився до цієї ініціативи, фольклорному гурту «Чачка», що також виступив у рамках благодійного концерту, захистникам Вітчизни та полеглим за її волі, їхнім рідним та близьким.
       Директор департаменту культути міської ради Тетяна Гнатів подякувала Павлу Дворському за чудовий концерт та вручила Подяку міського голови.
А по виходу із концертної зали митець ще тривалий час роздавав автографи та знімкувався із глядачами на згадку. Й охочих поспілкуватися було безліч. Попри це, обіймів, посмішок та поцілунків Павла Дворського вистачило на всіх, інформує сайт Луцької міської ради.
       Довідково:
       У рамках благодійного концерту по розповсюджених запрошеннях вдалося зібрати понад 100 тисяч гривень. За увесь час реалізації ініціативи на благодійний рахунок, де акумулються кошти на будівництво храму і гуманітарного центру, надійшло понад два мільйони гривень. Частина з них уже витрачена.

Telegram Channel