Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Вісім днів у Німеччині для восьми дітей атовців

Волинь-нова

Вісім днів у Німеччині для восьми дітей атовців

На запрошення української діаспори в Німеччині восьмеро дітей, батьки яких воювали на Сході України, побували у місті Мюнстері

Діти проживали в сім'ях, знайомилися із побутом українців Німеччини, святкували День України в Мюнстері, побували в будинку для людей з особливими потребами та у школі-гімназії міста, побували на екскурсіях.
Українська діаспора організувала та провела захід про відродження українських традицій.



Справжнім подарунком гостинним господарям був виступ заслуженої артистки України Алли Опейди.



Місцева християнська школа показала сучасну дитячу виставу «Колобок», діти вихідців з України демонстрували свої музичні вміння. А наша делегація представила Україну колоритними фольклорними виступами, віншуваннями, піснями та майстер-класом із українського танцю.
Справжнім подарунком гостинним господарям був виступ заслуженої артистки України Алли Опейди. ЇЇ чудовий спів не залишив байдужим нікого у залі Бенахауса. Консул Оксана Кобець щиро дякувала нашій делегації за достойне представлення своєї землі, бо ж де б не побували, Україна нам найкраща, наймелодійніша та найліпша країна у світі, – захоплено розповідає після поїздки начальник управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради Ліна Галан.

Telegram Channel