Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

СВІТ ШИРОКИЙ: В ІВАНИЧАХ ВІДКРИВСЯ ІНТЕРНЕТ-ЦЕНТР

Позавчора в Іваничах за підтримки місцевої організації партії «Наша Україна» почав діяти перший у районі Інтернет-центр. Його організували підприємці Юрій Студинський та Андрій Галінський...

Позавчора в Іваничах за підтримки місцевої організації партії «Наша Україна» почав діяти перший у районі Інтернет-центр. Його організували підприємці Юрій Студинський та Андрій Галінський.
Відтепер підприємства, організації, школи, індивідуальні власники комп’ютерів мають змогу під’єднатися до Всесвітньої мережі і черпати звідти необхідну інформацію. А з’явилася така можливість завдяки встановленню супутникової антени. Придбавши радіокомплекти, можуть користуватися послугами Інтернету навіть ті абоненти, де відсутній телефонний зв’язок.
На сервері центру є можливість за доступною ціною створювати поштові скриньки з відповідною адресою і приймати та відправляти листи, а також записувати інформацію на компакт-диски або інші носії, роздруковувати її на принтері.
До послуг користувачів — ксерокс, крамничка з продажу комп’ютерів і їх комплектуючих, витратних матеріалів. Центр надає послуги з ремонту комп’ютерної техніки та її обслуговування повідомляє журналіст В’ячеслав Стрий.
Telegram Channel