Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Суд арештував усе майно екс-голови МВС Захарченка

Арешт накладено на все рухоме та нерухоме майно колишнього міністра внутрішніх справ, а також на його кошти в українських банках


Відповідне рішення ухвалено в рамках розслідування причетності Віталія Захарченка до злочинів на Майдані під час Революції гідності.



Суд наклав арешт на все рухоме та нерухоме майно екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, а також на його кошти в українських банках. Про це повідомили в Нацполіції, передає Тиждень з посиланням на "Прямий".


"Арешт накладено на все виявлене рухоме, нерухоме майно підозрюваного та грошові кошти, розміщені у банківських установах на території України", – повідомили в Нацполіції.


Зазначається, що відповідне рішення ухвалено в рамках розслідування причетності Віталія Захарченка до злочинів на Майдані під час Революції гідності.


Як повідомлялось, у липні Печерський районний суд Києва дозволив спеціальне досудове розслідування щодо колишнього очільника Міністерства внутрішніх справ України Віталія Захарченка, підозрюваного в перевищенні службових повноважень.

Telegram Channel