Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Для українських снайперів придумали нове маскування (фото)

Волинь-нова

Для українських снайперів придумали нове маскування (фото)

Для військовослужбовців Збройних сил України розробили новий маскувальний костюм

Для військовослужбовців Збройних сил України розробили новий маскувальний костюм. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Головне управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ.


Виріб отримав назву Індивідуальний маскувальний комплект (ІМК).



Маскувальний комплект розроблений після вивчення і аналізу існуючих аналогів, а також зважаючи на побажання самих снайперів різних частин та родів військ.



«Даний виріб буде позиціонуватись як снайперський, але він входить до Бойового спеціального комплекту (БСК) і його видаватимуть військовослужбовцям відповідно до їх спеціальності», – пояснюють в управлінні.


Зазначається, що маскувальний комплект розроблений після вивчення і аналізу існуючих аналогів, а також зважаючи на побажання самих снайперів різних частин та родів військ.


«Кишені, отвори, вентиляція, застібки та їх розміщення розроблені згідно анатомічних вимог та мобільних завдань снайперів. Манжети рукавів подовжено, вони приховують майже всю долоню. Маскувальна сітка капюшону захищає від паразитів, добре маскує снайпера та основну частину зброї. В штанах передбачені отвори для швидкого доступу до підкостюмного простору (до спорядження). Наявність еластичних шнурів та фіксаторів дозволяють підігнати костюм під себе», – йдеться в описі.

Telegram Channel